Lys i tv-stua

Vi har nå en stund kun hatt midlertidige løsninger i tv-stua hva gjelder belysning, da vi ikke har helt funnet ut av hvordan vi ønsker å løse dette. Nå nærmer vi oss kanskje en løsning.

Under planleggingen av huset tenkte vi at vi skulle ha en løsning med spotskinne i taket i hele rommets lengde i tv-stua, derfor vi anlagt et kontaktpunkt i taket. Dette kan fremdeles være et alternativ, men vi vurderer nå en pendellampe over stuebordet i stedet.

For dette formålet har sett litt på lampen Bazar hos Bolia. En enkel lampe, som alikevel har et uttrykk som gir litt ekstra.

Når det gjelder annen generell belysning i tv-stua så har vi nå funnet en lampe som vi ganske enkelt har bestemt oss for at vi må ha! Northern Lighting Oslo Wood, også kjent som Oslo-lampa tror vi vil passe godt inn i kroken bak den nye lenestolen vi har gått til innkjøp av: Bolia Vitesse.

Lenestolen, eller en snurrestol som Bolia kaller det, kan bestilles i en rekke utførelser med ulike tekstiler. Vi har valg en stol med svart skinn i krom utførelse. Veldig god å sitte i og kul design, så vi er godt fornøyde med valget.