Glass over kjøkkenbenken

Tidlig i prosessen med planlegging av kjøkkenet blogget vi om bruk av interiørglass over kjøkkenbenken. På dette blogginnlegget får vi fremdeles en god del besøkende. Så dette er tydelig noe som opptar mange. Dermed finner vi det passende med en oppfølgingspost på temaet. Spesielt siden vi har gått til ankaffelse av et slikt motivglass.

Vi brukte en del tid på vurderinger av motiv, da vi egentlig ønsket å benytte oss av et eget fotografi. Men ingen av oss er spesielt dyktige fotografer, og valg av motiv uten for mye farger ble vanskelig.

Okside har en del eksempler på sine standardmotiv gjengitt på nettsidene. Etter en gjennomgang av disse falt valget på «Nordic flora» i en grønn tone.

Vår egen hjemtransport av det to og en halv meter lange glasset var en utfordring, da glasset ikke var pakket på noe vis fra Okside. Men med litt kreativ bruk av lastestropper, isopor og plankebiter fikk vi det med oss på hengeren uten skader.

Selve monteringen av glasset gikk veldig greit, selv om var litt spente på om vi hadde tatt nøyaktige nok mål for hullet til stikkontakten. Men det kunne ikke passet bedre. Rett på plass uten plunder. :)