Høsten i møte med peiskos

Her en dag fikk vi lapp i posten med beskjed om at vi kunne vente besøk av feiervesenet for feiing av pipa. Dette passet bra, ikke fordi pipa trenger å feies, men fordi vi enda ikke har tatt i bruk peisovnen da vi har manglet godkjenning av monteringen.

Jeg ringte feieren om spurte han kunne foreta denne inspeksjonen når han først var i nabolaget. Det kunne han og etter dette besøket var dermed monteringen av peisovnen godkjent og klar til bruk. Perfekt timet i forhold til årstiden vi går i møte.

Så nå har vi ladet opp med en real ladning med vedsekker og venter oss minst en like kald vinter som i fjor, så vi får brukt ovnen litt.

– Gulvlampen er en hvit Lounge lampe fra Bolia.
– Sofaen er Karlstad i fra IKEA.
– Bordet er en del av IKEA’s PS designserie og heter PS Bruse.
– Hylla er Woody Low fra Hayshop.no