Bruktkupp på finn.no

Her en dag, på jobb, tikket det inn en ivrig e-post fra Mette med et tips om et par lenestoler hun hadde sett på finn.no.

Vi har en stund synes det har vært litt tomt i stua, men ikke funnet de rette stolene som vi begge har villet ha. Vi har sett på et par alternativer på IKEA, men ikke helt landet på et endelig valg.

Stolene Mette hadde funnet på finn.no var designet av danske Jakob Berg og fattet umiddelbart også min interesse, da de så ut til å passe perfekt inn i stua uten å gjøre for mye ut av seg. Stolene ble solgt av en i Oslo, så vi bestemte oss for å dra samme dag for å ta en titt på stolene.

Da vi kom frem til selger i Oslo fikk vi prøvesitte to stoler i lyst såpebehandlet eiketre, som så ut til å være veldig solide. Stolene var utrolig gode å sitte, samt at de var veldig lette, perfekt for oss. Da kan de enkelt flyttes rundt i stua eller flyttes opp i tv-stua ved behov. Stolene var opprinnelig kjøpt nye i Danmark og så ut til å være pent behandlet av selger. Vi konkluderte raskt med å kjøpe stolene og fikk de med oss hjem samme dag.

Stolene har fått plass foran de store vinduene i stua som nå har blitt til en hyggelig lesekrok foran peisovnen. Endelig begynner det å se ut som et møblert hjem her