Loop spisebord

Vi har jo tidligere omtalt Hayshop.no hvor vi kom over en bokhylle som vi faktisk har bestilt og venter på. Her kom vi også over et spisebord som fattet vår interesse. Loop stand.

Det var enkelt og stilrent slik vi ønsker, og det var omtrent passe størrelse. Men på nettsidene til Hayshop var det kun et enkelt bilde, uten at bordet var plassert i noe bomiljø. Et slikt bilde gir oss for få preferanser til å ta en avgjørelse om bestilling.

Men her en dag kom det en kommentar på et innlegg. I denne kommentaren fikk vi et tips om en nettbutikk: «Casanova møbler». Dette er en dansk nettbutikk med et helt utrolig godt utvalg når det gjelder design, og det helt fra den minste lille interiørdetalj og lamper, til store sofaer og bord.

Også i denne butikken fant vi dette tøffe HAY spisebordet som vi har lyst på, men kun et enkelt lite bilde. MEN så fant vi Casanova på facebook. DER var det en post om Loop-bordet med mange bilder. Både miljøbilder og nærbilder. Kjempe bra!

Nå har vi også sett bordet fysisk (riktignok i mindre størrelse) hos Hay i Oslo, så nå har vi vel egentlig bestemt oss for å bestille dette fra Casanova.dk

Vi bestiller det i den største utgaven. D: 250 cm. B: 92,5 cm. H: 74 cm. Bordet er hvitt med en kant av kryssfiner. Det kommer til å passe perfekt under Maskros, i spisestue-delen av kjøkkenet.

Forøvrig ser det ut til at Casanova møbler også har butikklokaler. Det er noe vi kommer til å ha i bakhodet neste gang vi besøker Danmark.