Nå har vi begynt å bo!

Nå har vi endelig begynt å bo!  Den observante leser har kanskje sett at det har dukket opp en teller oppe til høyre på bloggen som viser hvor lenge siden det er vi tok over huset. Denne står over nedtellingen som viser hvor lang tid det er igjen til den kontraktfestede overtakelsen.

Helgen 20-21 mars flyttet vi inn alle eiendelene våre til huset. Til dette fikk vi god hjelp av venner og familie. Dette gikk raskt og over all forventning. MEN vi kunne ikke flytte endelig inn sammen med møblene våre….. for brukstillatelsen var ikke på plass enda.

Påfølgende mandag hadde vi begge tatt oss fri fra jobben for å fullføre flyttingen og få på plass saker og ting. Dette var også dagen da byggelederen var innom og foretok den offisielle nøkkeloverleveringen. Nå var huset vårt!!

Så begynte ventingen på alvor. Utrolig kjedelig å dra fra huset hver kveld for å sove et annet sted inntil brukstillatelsen dukket opp. Men Torsdag ettermiddag lå papiret vi ventet på i postkassa.

Nå har vi møtt på en problemstilling som vi ikke helt har innsett tidligere: når man flytter fra 64 kvm. til 190 kvm. så ender man opp med litt lite møbler. Alt virker utrolig tomt og lite personlig her nå.

Så nå har vi starta en hvileløs vandring fra butikk til butikk for å finne møbler, lamper og interiørdetaljer til huset. Første bestilling ut var en «Woody low» hylle fra Hay i Hegdehaugsveien og en «Karlstad» sofa fra IKEA. Bilder kommer så snart møblene har blitt levert.

Så…. nå som vi har kommet oss i hus så får vi endelig roen på oss til å lage litt hyppigere blogginnlegg. Dette skylder vi våre lesere nå som antallet besøkende denne måneden har vært rekordstort. Fortsett å kommentere våre innlegg. Og husk: er et det innlegg du liker ekstra godt så kan du dele dette med dine venner ved å trykke på facebook-ikonet under innleggene.

God påske!