Kjøkken på plass… nesten komplett

Uke 8 ventet vi kjøkkenleveranse fra Norema. Vi har desverre hørt mye negativt om leveransene generelt fra Norema fra venner og kjente. Men vi var optimistiske og tenkte som så «at så vanskelig kan det ikke være å levere et kjøkken som har stått i ordre så lenge».

Uke 8 kom, og allerede mandagen denne uken så var kjøkkenmontøren på plass og satt opp det aller meste av kjøkkenet. Dette gikk i et tempo over all forventning, og alt så perfekt ut.

Men! Ja det er et lite men….. Stekeovnen og baldakinene med lys under overskapene manglet. Så skapet der stekeovnen skulle monteres står foreløpig tomt.

Vi anser dette på ingen måte som noen krise, da vi foreløpig ikke har flyttet inn. Men det gjør jo noe med det foreløpig utelukkende positive inntrykket vi har fått i vår kommunikasjon med Norema. Uansett har vi nå fått bekreftet at ovnen blir levert fredag i denne uken (uke 10). Og at denne og baldakinene blir montert opp mandag neste uke. Så da blir alt bra.

I den delen av kjøkkenet hvor vi skal ha spisebordet har vi fått montert opp taklampe. Valget falt på «Maskros» fra Ikea. Denne anser vi som helt perfekt for rommet, da den er ganske stor og gjør seg bra under den ekstra takhøyden den åpne himlingen utgjør.

Så nå gjelder det å finne et passende spisebord. Bare å komme med forslag i kommentarfeltet om du har noen forslag. 

PS: Dette er det første blogginnlegget som har blitt skrevet og publisert fra huset. Endelig er internett på plass også