Byggeogbo i lokalavisa

For en uke siden ble jeg kontaktet av en veldig hyggelig journalist fra lokalavisa Raumnes, som ønsket å skrive en artikkel om fenomenet blogging. Hun hadde lenge fulgt bloggen vår, og ønsket å bruke den som et eksempel, spesielt siden jeg er fra Årnes. Jeg stilte gladelig opp, og så på det som en gylden anledning til å reklamere litt for bloggen. Det er jo alltid gøy med flere treff og nye lesere. Intervjuet tok vi over telefon, men møttes senere i huset for å ta bilder. Det var ikke så lett å finne et godt sted å ta bilder da det er veldig hvitt overalt og dårlig med lys, men vi ente opp med å ta bildene på kjøkkenet.

Artikkelen handlet i hovedsak om våre erfaringer med blogging og også litt generelt om husbygging. Det ble en veldig fin artikkel som beskrev våre tanker og oppfatninger på en riktig måte.

Forhåpentligvis er det mange som har lest artikkelen i dag, så det blir spennende å følge statistikken på bloggen utover kvelden.