Lys i enden av tunnelen….

For noen uker siden ble endelig sikringsskapet satt inn, og byggestrømmen koblet fra. Så omsider kunne vi kontakte Infratek for tilbakelevering av provstrømskapet. Blir spennende å se om vi får tilbakebetalt noe av a-kontobeløpene som er betalt inn for byggestrømmen. Totalt sett har vi betalt over 25000(!!) kroner til Hafslund. Så mye dyr strøm kan vi umulig ha brukt i byggeperioden…..

Elektrikeren fra Fetsund elektro har jevnlig, ettersom vi har vært ferdig med overflatebehandlingen, vært innom og koblet til stikk-kontaker, takpunkter, spotter, og brytere. Vi føler at vi har hatt en veldig god dialog med elektrikeren, både i forhold til plassering av de ulike punktene, og på valg av type brytere og spotlights.

Vi var klare på at vi ønsket spotlights med en børstet ståloverflate, og ikke hvite eller grå-lakkerte. Elektrikeren foreslo da spotlights fra den norske produsenten «SG Armaturen» for både ute- og innebruk. SG Jupiter heter spottene som ble valgt. De ser veldig solide ut og vi er veldig godt fornøyde med valget.