Designfavoritter fra HAY!

HAYshop.no er uten tvil min favorittbutikk for tiden, med spennende og fargerik design. Her er det muligheter for å finne det lille ekstra til hjemmet. I huset har vi valgt en veldig nøytral base med hvite vegger, lyse gulv med innslag av grått, og ønsker oss møbler og accessories som stikker litt fram, enten gjennom farge eller form. Øverst på ønskelista hos HAY står putene Dot Cushion, helst en i oransj eller i lilla farge. Sengeteppe Mega Dot vil friske opp det ellers så neddempete soverommet.

Dot-cusion

Hay har også en spennende hylleserie som heter Woody. Hyllene finnes i forskjellige størrelser og man kan velge mellom hvit, gråtoner eller farger på hyllene. Materialene er pulverlakkert stål og vasket eik. Prisene er også overkommelige, så det kan godt hende at vi ender opp med en slik hylleløsning et sted i huset.

På badet har vi lyst på en liten krakk eller stol som man kan slenge fra seg håndklær eller klær på. Siden badet er veldig hvitt hadde det vært gøy med en litt spenstig form som denne fra HAY, designet av Peter Johansen, som heter Metro.

Jeg har lenge vært på utkikk etter en fargerik og spennende garderobeløsning, som kan kombineres med gamle kleshengere i ulike farger og former. Dette enkle stativet som heter Loop Stand Hall passer perfekt og står herved på ønskelista.

NB: Ikke glem vår nye facebook-funksjon her på bloggen. Ved å trykke på facebook-ikonet under hver post kan du dele våre blogginnlegg med dine facebook-venner. Prøv da vel!