Tapetvalg foretatt

Tross et uendelig utvalg av tapeter har iallefall de foreløpige valgene blitt tatt. Vi har tidligere omtalt en tapet i Deluxe serien til Fiona. Denne hadde vi veldig god erfaring med. Den var lett og legge og overflaten ble jevn og fin.

Så når valget for tapet på soverommet nå ble tatt så valgte vi en tapet fra samme produsent. Tapeten vi nå har satt opp på soverommet er i Happy Nature-serien til Fiona med designnr. 348001. Denne har nå blitt satt opp på veggen som blir bak sengen. På de resterende tre veggene har vi malt med en fin brun-grå farge som heter concrete. Tapeten har et metallisk mønster som lett fanger opp farger av omgivelsene, så veggfargen og tapeten ble en veldig god match.

Det blir litt møbler på dette rommet også etterhvert, så mønsteret blir litt mindre fremtredene da.

Til det som foreløpig blir gjesterom nede i første halvplan har vi valgt en tapet som vi også har blitt omtalt tidligere. Denne har vi gått til innkjøp av, men den har foreløpig ikke kommet opp på veggen, så bilder av det ferdige resultatet kommer etterhvert.