Gipsing pågår!

I disse dager pågår gipsing av veggene i plan 3 og 4. Rørleggeren er vel ferdig for nå, og elektrikeren har et lite race for å være i forkant av snekkerene som gipser. Jeg er ferdig med å strekke rør for høyttalere i samtlige rom (Dette kommer det en post på senere).

Opplevelsen av rommene forandrer seg veldig når veggene blir tette, så det er først nå vi virkelig ser hvordan ting blir. Første overraskelse er at tv-stua som vi trodde skulle bli en liten koselig krok, faktisk oppleves som en ganske stor stue. Så her kan det være at vi må se på alternativer til løsning på møblering.

I løpet av uke 49 er det planlagt at vi foreløpig skal ta over bygget, for vår egeninnsats. Så derfor har vi begynt planleggingen av innkjøp av gulv m.m. Vi har bla. gjort en avtale med en lokal maler som skal sparkle samtlige flater for oss, samt male vegger og tak i plan 3 og 4. I to nederste planene maler vi selv. Noe må vi jo kunne drive med i jula