Skisse kontor/arbeidsrom

Hjemmekontoret har vi planer om å lage relativt enkelt, med lyse vegger og sorte elementer/detaljer.

Tidligere har vi omtalt både valg av lamper og veggdekor til dette rommet. Disse planene står ved stort sett ved lag.

Når det gjelder skrivebord, så vil vi bruke enkle sorte «bukker» fra IKEA, hvorpå vi kommer til å legge på en stor bordplate. Disse bukkebenene har en enkel, men genial løsning for høyde og vinkeljustering av bordplaten. Kjekt hvis Mette skal benytte dette ved tegning, enten for hobbybruk eller i jobbsammenheng. IKEA har også et godt utvalg i bordplater. De har blant annet egne tegnebordplater med et glassfelt, som man kan belyse fra undersiden.

På gulvet i dette rommet vurderer vi å ta i bruk Forbo Marmoleum Click. Vi vil da bruke tre ulike grånyanser i tillegg til en kontrastfarge, som enten vil være «lime» (som på illustrasjonen under), eller «red copper».