30.000 sidevisninger!

Vi har til nå siden oppstarten av bloggen vår i februar hatt over 30.000 sidevisninger!!

Mange av disse er nok venner og familie som kanskje synes det er spesielt morsomt å følge med på prosjektet vårt, men kommentarene som er gitt til de ulike postene våre, viser også tydelig at det er totalt ukjente mennesker som finner bloggen vår interresant. Nettopp fordi de fleste kommentarene som er gitt, er gitt av folk som vi ikke tidligere har hatt noen som helst kontakt med.

At også totalt ukjente mennesker finner inspirasjon i vårt husprosjekt er veldig inspirerende for oss. Dette gir oss enda mer lyst til å fortsette å legge ut våre tanker og ideer, ikke bare rundt byggeprosjektet i seg selv, men også generelle ideer vedrørende interiør, hage og design.

Vi håper også at alle dere der ute som leser bloggen vår gjerne blir enda mer aktive på å kommentere de ulike postene. Dette gir oss ofte nye ideer og pekepinner på om deene våre vil fungere eller om de kanskje bør forkastes. Fortsett å gi oss både ris og ros!

Takk for alle inspirerende kommentater så langt.

Vi gleder oss til fortsettelsen på bloggen……… og selvfølgelig fortsettelsen på huset vårt