Hektiske dager

Den siste tiden har bloggingen blitt nedprioritert. Tidsbruken har blitt mer eller mindre fortløpende oppdatert. Vi har rundet 200 (!) timer allerede. Det har vært lite blogging på grunn av vi har vært å jobbet med grunnmuren hver minste time vi har hatt til rådighet etter jobb, og morgen til kveld på hver eneste fridag.

Nivåforkjellen mellom halvetasjene kompliserer det hele litt. Men nå er muren mellom nivåene endelig oppe. Det har blitt fylt masser inntil igjen, og det har blitt lagt singel på også på øverste halvplan. Så nå begynner vi å få et godt inntrykk av hvordan huset blir liggende i terrenget.

Dagen i dag har i sin helhet gått med til å måle alle nødvendige høyder, utplassering og støping av såleblokk til første halvplan. Så nå har vi et omriss av første etasje 

Jeg har fått mye god hjelp fra venner og familie. Uten dere hadde ikke dette gått. Takk!

Oppdareringer følger!