Statusoppdatering på fremdrift

Som tidligere nevnt har grunnarbeidene nå stått stille en stund grunnet telerestriksjoner for kjøring på enkelte veier i kommunen. Tomta er full av stein etter sprenging og vi er avhengig av å få fjernet dette før vi fortsetter.

I dag har vi fått tilbakemelding om at vi kan få kjøre med et akseltrykk på opptil 8 tonn fra førstkommende tirsdag. Så da kan vi få kjørt ut massene og arbeidet kan fortsette. Det er trolig bare noen få dagers arbeid igjen før rørlegger kan legge rør i grøfta, og at det kan fylles igjen, og planeres, før vi kan begynne med grunnmuren.

Men neste uke krever da en del kordinering i forhold til grunnentreprenør, rørlegger, bestilling av materialer, og ikke minst Øvre Romerike prosjektering (som igjen skal måle opp husplasseringen). Gi og med at neste uke også er en dag kortere grunnet 1. mai, så er det inkludert tirsdagen bare 3 arbeidsdager igjen, så arbeidet blir neppe ferdigstilt neste uke heller. Men vi er veldig optimistiske i forhold til at vårt arbeid med muren kan starte opp i løpet av den første eller andre uka i mai, så da må vi begynne å planlegge den kortsiktige fremdriftplanen ut i fra dette.

Vi gleder oss til å se huset snart begynne å ta form