Praktisk vaskerom

Som den praktiske husmor jeg er  , har jeg nå tegnet mitt drømmevaskerom. Tanken er å bruke billige hvite kjøkkenskaper fra IKEA, for å skape en praktisk løsning med plass for oppbevaring av håndklær, sengetøy og vaskemidler. Vaskemaskinen og tørketrommelen er plassert oppå skuffer, noe som gir en mer behagelig arbeidshøyde.

Ved siden av vaskemaskinen har jeg tenkt en enkel løsning for skittentøy med tøyposer under benken som kan trekkes ut. En sort pose for mørkt tøy og en hvit pose for lyst tøy. I en av de øverste skuffene kan jeg gjemme strykebrettet. Dette er en løsning som svigemor har og som fungerer godt.

I steden for den tradisjonelle utslagsvasken ønsker vi å ha en mindre vask som passer i benken. På veggen over benken ser jeg for meg en glassplate med et artig vaskerommotiv på.