Kjekt med «byggebil»

Istedet for å måtte bruke den lille A3′en vår (uten hengerfeste) for frakt av diverse utstyr, ikke minst møkkete utstyr, ved arbeid med huset, har vi fått lov å ta i bruk den gamle bilen til Mettes foreldre. Denne begynner å bli noe sliten, men er akkurat i god nok teknisk stand til at den holder frem til neste EU-kontroll.

Så derfor har jeg nå foretatt en liten «service» på bilen og tilhengeren, så det er klart for bruk. Kontakten og lysene på hengeren hadde sett sine bedre dager, så jeg gikk innkjøp av nye lys og ny kontakt på Clas Ohlson. Dette er nå skiftet, samtidig som jeg skiftet kontaktpunktet bak ved hengerfestet på bilen, da også dette var ødelagt etter mange års tjeneste. Så nå lyser/blinker alle lys på hengeren som de skal og jeg kan kjøre lovlig og trafikksikkert.

Koblingsskjema for hengeren fant jeg på gaupen.no