Innkjøp av utstyr

I dag har vi gått til innkjøp av en god del utstyr, i form av redskap, verktøy og diverse rekvisita. I tillegg til dette har vi gått til innkjøp av noe materialer for bruk til forskaling av fundament til deler av grunnmuren.

Jeg har den siste tiden hentet inn pristilbud for den totale leveransen av materialer til grunnmuren, og konkluderte dermed med at vi prismessig kom best ut ved å handle hos vår lokale forhandler, Stangeskovene AS. Dette er også fordelaktig med tanke på at det ikke er så langt hjemmefra. De kom best ut i konkurranse med Byggmakker, Maxbo og Byggeservice. Så derfor gikk også turen ditt i dag da jeg skulle kjøpe inn forskalingsmaterialer.

Senere på dagen gikk turen innom Felleskjøpet på Årnes, Jula på Lørenskog, Felleskjøpet på Kløfta, Maxbo og Byggmax. Dette resulterte i en hel del utstyr som nå har blitt plassert bak i byggebilen, klart for bruk. Nå braker det snart løs.

Diverse utstyr