Oppussing, kilde til inspirasjon

Vi har nylig hjulpet til med litt oppussing hjemme hos foreldrene til Mette. Dette ser vi på som en kjempegod øvelse for oss før vi begynner for fullt i huset vårt, samtidig som vi får prøvd ut noen ideer.

Denne gangen var det stua som fikk et løft. På tre av veggene ble det satt opp panelplater (skrå skygge) som ble malt lyse, og på den fjerde veggen satt vi opp en utrolig fin tapet, kjøpt hos Flugger Farve, som heter Fiona Deluxe.

Mette, Nina (Mettes søster) og Liv (Mettes mor) var ivrige med malekosten. Holger (Mettes far), Lasse (min svoger) og jeg satt opp panelplater. Lasse og jeg samarbeidet til slutt godt om tapetseringen.

Vi ble meget godt førnøyde med resultatet. Kanskje dette er en kombinasjon av materialer vi kan benytte oss av i huset vårt, f.eks. i entreén?: