Oppfrisking av gamle møbler

Under oppussingsprosjektet som vi har omtalt her på bloggen tidligere, så gjorde vi også et forsøk på å friske opp noen av svigermors gamle møbler. Utgangspunktet var et skikkelig stygt (unnskyld svigermor!) lakkert furuskap, som ikke lenger stod i stil til det nye interiøret

Svigermor fjernet håndtakene og malte skapet hvitt. Skapet ble betraktelig penere, men det manglet det lille ekstra for å matche inn i den nye moderne stua. Det var da jeg kom med ideen om å tapetsere bakplaten inne i skapet samt skapdørene, med tapetrestene (Fiona Deluxe) etter tapetseringa av stueveggen.

Til slutt ble skapet også frisket opp med nye stålhåndtak, kjøpt på IKEA. Vips! Så var det plutselig et helt annet skap. Resultatet kan dere se under.

Vi krydrer byggebloggen vår med noen interiørtips, først og fremst for egen inspirasjon til det kommende huset vårt, men også for andre som måtte ha interesse av interiørblogger.