Gravinga er i gang

Nå har vi akkurat kommet inn døra etter en tur på tomta. Nå er gravinga i gang, og vi var ivrige etter å ta en titt, så vi måtte ta en tur bort selvom det allerede hadde blitt mørkt etter jobb.

Entreprenøren som utfører arbeidet ringte meg i dag formiddag og informerte om at vi nå var i gang! Han ønsker samtidig at vi tok en tur opp på tomta for å merke grensemerkene, da disse ikke er så lett å finne under all snøen.

Mette og jeg vet cirka hvor hjørnene er så vi kledde oss godt, tok med oss (30 meter) målebånd, en snøskuffe, og gikk på med godt mot! Vi fant tre av grensemerkene under snøen og har merket disse med stolper med fargerike plastposer på. Det fjerde grensemerket målte vi oss frem til.

Det blir nok avlagt hyppige besøk på tomta den nærmeste tiden. Vi skal ta en tur innom rett etter jobb allerede i morgen, så vi får sett det i dagslys