Byggetegninger

Etter at vi fikk byggetegningene tilsendt fra Boligpartner har vi brukt mye tid på gjøre oss kjent med detaljene. Spesielt med tanke på at vi selv skal bygge grunnmuren, men også for å kvalitetsikre at alle detaljer har blitt som vi har bedt om. Vi har funnet noen mindre feil og mangler ved tegningene, men dette har jeg diskutert med byggeleder og vi har konkludert med at dette justeres på stedet under byggingen, da dette ikke går utover konstruksjonen.

Under arbeidet med å kalkulere nødvendig matrialbehov til grunnmuren har jeg brukt uttalige timer med å studere tegningene! Nå drømmer jeg til og med om tegningene, så da begynner jeg å kunne en del detaljer og mål utenat…..  Snart gjelder det å sette teori ut i praksis.

Forresten så er det uvurderlig med en linjal med med mål oppgitt i riktig målestokk. Enkelt og genialt.