Bestilt byggestrøm

I dag har jeg bestilt byggestrøm, for levering 3. april.

Dette bestilte jeg hos Infratek. De har bestillingskjema liggende på nettsidene sine. Da jeg har liten eller ingen kunnskap om hvordan skap/kasse jeg trenger måtte jeg ta en telefon til en elektrikker-kompis å rådføre meg. Han mente de burde være tilstrekkelig med 63A kasse, så da valgte jeg det. I valget mellom 230V og 400V skap, så har jeg lagt merke til at det tilknytningspuktet som står ved tomta er merket 400V.

Jeg skrev ut og fylte ut skjemaet før jeg droppet det Infratek skriver på sine side om at skjemaet må faxes inn. Finnes det fremdeles fax-maskiner?

Jeg skannet iallefall inn skjemaet og sendte det ferdige pdf-dokumentet per e-post til prov@infratek.no, og ba samtidig om en bekreftelse på mottatt bestilling. Ikke mange timene etter fikk jeg en e-post i retur med bekreftelsen.

Så da er det bare å vente på litt spenning i hverdagen 😉

400V