Sett på tomta på Krokskogen

I går kveld var vi å så nærmere på en tomt på Krokskogen sammen med selgeren. Det var vanskelig å få skikkelig oversikt/inntrykk av tomta, da det var VELDIG tett med småskog. Men den er iallefall helt sikkert bratt nok for Toscana-huset. Så nå må vi bare sjekke reguleringsbestemmelsene for området skikkelig før vi kan ta noen endelig avgjørelse……

Utdraget av reguleringsbestemmelsene som står i prospektet angir et krav om takvinkel fra 25 -40 grader. Da har vi et avvik på 10 grader på huset vi helst vil bygge. Toscana har en takvinkel på bare 15 grader.

Tomta er i et område vi godt kan tenke oss å bygge. Vi har venner i området, det er ikke langt i fra Mettes familie og venner på Årnes. Og avstanden til Oslo, hvor jeg har venner og familie er overkommelig. Og i tillegg så er det gangavstand til togstasjonen, noe som gjør det enkelt å komme seg på jobb i Oslo for oss begge.