Boligpartner visningshelg

I dag har vi vært på to visninger på Vardeåsen i Sørum kommune. Begge husene er leveranser fra Boligpartner. Boligpartner er leverandør av huset Toscana, som er vår foreløpige klare favoritt når det gjelder valg av husmodell. Ingen av husmodellene vi så på i dag er egentlig av interesse, men målet med besøket var først og fremst å få et inntrykk av Boligpartner, og få litt generell informasjon om hva leveransen inneholder og hvilke muligheter man har i forhold til egne tilpasninger. Vi var de eneste på visning der og da, så vi fikk god tid til å snakke med Boligpartners representanter. Vi ble møtt av hyggelige personer som ga god informasjon, og de ga et sterkt inntrykk av at de kunne hva de snakket om. Så dette ga et godt førsteinntrykk av Boligpartner, og det gjør jo ikke at Toscana kommer noe dårligere ut når det gjelder valg av hustype :)

Vi fikk også vite at de har et Toscana-hus under oppføring i Nittedal. Dette er jo ikke så langt i fra Oslo, så vi skal prøve å få til en avtale med byggherren, så vi kanskje kan få et klarere inntrykk av huset.